Scroll to top

140 tegn på twitter kan koste 20 millioner og en bestyrelsesformandspost.


Hold dig opdateret med nyheder og info

Tweets kan være 140 tegn, eller 20 millioner dollars værd. Altså det kan være rigtigt hvis man er bestyrelsesformand for større virksomheder som Tesla og The Boring Company, og man føler man kan lave ligeså meget sjov på twitter som sin præsident.

I en aftale, der blev lavet med Securities and Exchange Commission(SEC) lørdag den 29. september. Er Elon Musk nødsaget til at træde af som formand for Teslas bestyrelse(selv om han fortsat vil være administrerende direktør) efter det sagnomspunden tweet, der udløste en føderal undersøgelse af Elon Musk.

Kort fortalt skrev Elon musk et tweet der sagde: “Overvejer at tage Tesla private på 420 dollar. Finansiering sikret.

Securities and Exchange Commission sagsøgte efterfølgende Elon Musk. Agenturet forhandlede sig til en løsning på den efterfølgende lørdag. Under sine betingelser anerkender han eller anerkender Musk ikke påstandene i agenturets retssag, men træder ned som formand for Tesla’s bestyrelse i tre år og betaler en bøde på 20 millioner dollars. Derved blev de enige om en middelvej således sagen ikke trak ud, og Elon undgik en dom på forretning førelse.

Michael Ginnerskov Jensen siger dertil: “Elon Musk har ikke kun fløjet for at være tæt på solen, han har måske alt for ofte været tvunget til uopsættelighed og uigennemtrængelighed, hvilket resulterede i en afvikling på $ 20 millioner hos Securities and Exchange Commission, SEC, som han er personligt ansvarlig.

Her betaler Tesla de 20 millioner dollars som deres direktør fik i bøde, fordi de ikke har tilstrækkeligt holdt øje med hans aktivitet og ageren på de sociale medier.

Related posts