Scroll to top

N26 i stærk udvikling


Hold dig opdateret med nyheder og info

Banken for enhver internationalt rejsende burde være N26, denne nye online mobilbank kunne meget nemt være fremtiden for den ellers forældede bank sektor udtaler Michael Ginnerskov Jensen.

Hver eneste gang du swiper dit kort, stikker dit kort i hæveautomaten i udlandet bliver du somregelt trukket i vekselgebyrer, samt gebyrer for hævning. Disse udgifter er fortid, eller hvertfald stærkt minimeret med den nye mobilbank N26.

“Hvis du er hyppigt rejsende, og bruger penge når du er uden for dit hjemlands grænser. Så er der mange penge at spare, og mange irriterende samtaler med din bank for at forklaret vekselskurser og deres pålægninggebyrer.” –Udtaler Michael Ginnerskov Jensen.

Hvis du kun rejser en uge eller to om året er det ikke de store besparelser du vil møde, men måske en 3-5 % årlig besparelse. Men hvis man rejser oftere end 2 uger om året er det helt klar værd at tage et kig på den nye mobilbank N26 siger Michael Ginnerskov Jensen. Banken er som udgangspunkt gratis, så ved blot at overføre penge til kontoen og benytte den til rejser vil du spare vekselgebyrer og gebyrerne på dine hævninger.

Det skal dog også tilføjes at banken er omkostningsfri, det er ganske gratis at have penge i banken og benytte dem. Dog kan man tilføje et ekstrakøb hvor man opgraderer sit kort til fordel for flere gratis hævninger, et nyt mat metal kort. Dette er for den nette sum af 5 euro om måneden.

N26 er europas første mobilbank, og er som tidligere nævnt i rivende udvikling. Banken vokser eksplosivt og har en sund tilstrømning af nye kunder. Så man kan kunne forestille sig flere fordele i fremtiden. Dette er dog ikke banken du skal benytte dig af hvis du godt kan lide at komme ind i dit lokale bankfilial og få en kop gratis kaffe og en økonomisk snak omkring din konto. Fordi N26 benytter sig ikke af fysiske filialer, alt interaktion med N26 foregår over deres mobilapp, enten gennem chat, mail eller opkald.

 

Related posts