Scroll to top

Michael Ginnerskov Jensen


Allerede som 12 årig startede Michael Ginnerskov Jensen med at udgive sit eget underholdningsmagasin som udkom i hele hans egen kommune.

Tre gode råd: Sådan her bliver du en succesfuld iværksætter.

Iværksætteren Michael Ginnerskov Jensen fra Costa Del Sol giver gode råd til hvordan man bliver en dygtig iværksætter.

Har du en drøm om at starte din egen virksomhed og blive iværksætter, og du har fundet et unikt produkt eller projekt som hele verden skal have set, så skal du være opmærksom og læse med her.

Den danske iværksætter Michael Ginnerskov Jensen som er bosat på Costa Del Sol fortæller her sin egen historie om hvordan han blev en succesfuld iværksætter. Fordi det er altså ikke noget der sker fra den ene dag til den anden.

Michael Ginnerskov Jensen har haft stor succes gennem en lang række virksomheder

Allerede som 12 årig startede Michael Ginnerskov Jensen med at udgive sit eget underholdningsmagasin som udkom i hele hans egen kommune. Han valgte at kalde virksomheden CRAZE, de skrev om nyheder, underholdning, sjove informationer og reklamer.

Underholdningsbladet udkom i hele Bov kommune, og fik sin succes i Michael hjemby.

Senere hen startede Michael Ginnerskov Jensen ”MeetYourMessenger”, som var et chatsite hvor man kunne skrive med enkelte eller alle sine messenger kontakter. Dette fungerede både som venne-site og dating-site. Hele siden var opbygget som chatsite hvor det var muligt at få skriftlig og video kontakt.
Derudover kunne man blive abonnement på sitet og opnå en masse fordele på sitet.

I sine senere år startede Michael Ginnerskov Jensen et nyt eventyr der gik under navnet ”Malaga Data Centre”. Dette var et datacenter der tilbød serverpladser til erhvervsfolk og private.

Fokus for dette datacentret lå på service, man skulle kunne komme i kontakt med sin udbyder. Samt skulle både centret og dets udstyr være af højeste kvalitet med de nyeste systemer.

De 3 gode råd:

Det første gode råd til en håbefuld iværksætter er at man ikke skal frygte og være bange for at begå fejl. Alt det som lykkedes i denne verden er kommet til fordi folk har turde gøre de ting det kræver. Langt de fleste af de ting vi gør i livet, om det er privat eller karrieremæssigt, ender i fejl, eller vi laver fejl undervejs.

Alting vi gør ender ikke i det resultat vi har håbet på, derfor retter man til og lærer af sine fejl. Læring man ikke kunne have været foruden.

Et andet godt råd er at have troen, troen på sig selv og det projekt man kæmper med. Selvom man måske kun er i gang med at bygge en flamingo-raket fra sin garage, så skal man tro på at den en dag lander på Mars.

Det er ikke unormalt at være i tvivl om hvor projektet skal bære dig hen, men usikkerhed kan gøre hele processen sværere.

Det tredje råd fra den erfarne og succesfulde iværksætter lyder på at man skal være åben for at tage imod råd fra andre. Det handler om at få samlet sig et dygtigt team, fordi iværksætterprojekter kræver tid og kræfter, desto dygtigere de er, desto bedre.

Du kan ikke det hele selv, og det skal du heller ikke tro. Man skal lytte til markedet, og til ens kunder. Men man skal også lytte til sit team, man skal ikke tro at man er på toppen af verden.

Så det er vigtigt at have et team, og benytte sig af det.